WAT IS EEN KEURSLAGER?

Een Keurslager is niet zomaar een slager. Elke dag opnieuw moeten wij voldoen aan de allerstrengste kwaliteitseisen. Op elk moment kunnen we adviseurs van de vereniging over de vloer krijgen die onze zaak op meer dan 200 punten inspecteren. Aanbiedingen en assortiment, presentatie en sfeer, versheid en kwaliteit, ... op deze punten worden we beoordeeld. Willen we ons Keurslager-logo behouden, dan is een 'goed rapport' een vereiste. Pas als we aan alle normen voldoen, mogen we het logo dragen. De kroon op ons werk!

EEN TRADITIE VAN KWALITEIT

                                                                                                                                                                                        In 1978 studeerde Tony Ver Berne af aan de slagersschool te Geel. Terwijl hij overdag werkte, volgde hij 5 jaar lang avondschool in Antwerpen aan de PIVA, waar Tony afstudeerde aan de hotelschool. Na 2 jaar gewerkt te hebben bij Keurslager Laenen en Vanhoof maakte hij zijn jeugddroom waar. Hij nam de bestaande slagerij van Jos Luypaerts (Jos Piet) over. Na 2 jaar als gewone slager te werken, sloot hij zich aan bij de Belgische Keurslagers.

In 1984 werd zijn zoon Jelle geboren en was de opvolging geschied. In dat zelfde jaar werd ook de 1ste verbouwing aan de winkel doorgevoerd. In 1990 volgde een volledige verbouwing van de winkel en het werkatelier en behoorde onze slagerij tot de meest moderne
slagerijen van Vlaanderen..

In 2004 stapte zoon Jelle mee in de zaak en sinds 2014 is hij ook de nieuwe eigenaar. Hij koestert een enorme passie voor kwaliteit, barbecue en barbecuecatering.